Image Alt

Όροι χρήσης

Το Animus Day Spa φέρνει το επαγγελματικό μασάζ με καταξιωμένους θεραπευτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Ολυμπίου Διαμαντή 14 και σε κάθε σπίτι, ξενοδοχείο και επαγγελματικό χώρο μέσα από μία ποικιλία διαφορετικών ειδών μασάζ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν τις χαλαρωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ στον χώρο μας, καθώς και υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος και να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεών σάουνας και υδρομασάζ. Ακόμα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν κάποια συνεδρία μασάζ στον δικό τους προσωπικό χώρο. Όλες οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στην τόνωση και ευεξία, καθώς και σε όλα τα ευεργετικά για το σώμα οφέλη, που έχει μία συνεδρία μασάζ. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πανάκεια ιατρικών προβλημάτων και θεραπεία χρόνιων ασθενειών. Το Animus Day Spa δεν φέρει καμία ευθύνη για ιατρικά θέματα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Η αποδοχή των κάτωθι όρων είναι απαραίτητη για τη χρήση της ιστοσελίδας και την καταχώρηση παραγγελίας. Σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310 524741 Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 22:00.

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 137146306000

 

Αναπαραγωγή Περιεχομένου Ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία του Animus Day Spa και προστατεύεται από το νόμο για κατοχύρωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών διώκεται ποινικά.

Παρέχεται η άδεια για τη χρησιμοποίηση εγγράφων, από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, υπό τους εξής όρους: (1) η ειδοποίηση θα εμφανίζεται σε όλα τα αντίγραφα και ειδικότερα η ειδοποίηση αντιγραφής, καθώς και παροχής άδειας, (2) η χρήση των κειμένων αυτής της ιστοσελίδας είναι μόνο για πληροφόρηση, ενημέρωση και όχι για εμπορική, ή προσωπική χρήση και απαγορεύεται η αντιγραφή ή η καταχώρηση σε άλλο δίκτυο ή η μετάδοση του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και (3) δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά τροποποίηση των κειμένων. Απαγορεύεται ρητά η χρήση για οποιονδήποτε άλλο λόγο και μπορεί να επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Είναι απαραίτητο να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση της υπηρεσίας και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, προσφορών και επικοινωνίας. Δεν διανέμουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους. Στη περίπτωση καταχώρησης ελλιπών στοιχείων το Animus Day Spa διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της υπηρεσίας σας χωρίς ειδοποίηση (ειδοποίηση μπορεί να σταλθεί εφόσον το τηλέφωνο ή το e-mail είναι έγκυρα.) Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του Animus Day Spa υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009). Το Animus Day Spa δεσμεύεται για τη μη χρήση των στοιχείων για άλλους λόγους και τη μη γνωστοποίηση τους σε τρίτους εκτός εάν απαιτηθεί από τον νόμο, δικαστική απόφαση ή άλλη κρατική αρχή.

 

IP Διευθύνσεις

Η διεύθυνση IP κάθε επισκέπτη που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα, αξιοποιείται αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, καθώς και για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

 

Υλοποίηση Υπηρεσιών και Αγορών

Η αγορά των υπηρεσιών μας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  • με το ηλεκτρονικό καλάθι αγορών στο site
  • με τηλεφωνική επικοινωνία στο 0030 2310 524741
  • μέσω e-mail στο [email protected]

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχετε την δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών και προϊόντων με την επιλογή «Προσθήκη στο καλάθι» και συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας. Κατά τη διαδικασία της αγοράς επιλέγετε τον τρόπο Πληρωμής και στην συνέχεια, μεταβαίνετε στην επιβεβαίωση ή όχι της αγοράς σας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας λαμβάνετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία της αγοράς.

 

Τρόποι Πληρωμής

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa και MasterCard, Maestro, American Express, Diners καθώς και οι Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών.

Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.

MasterPass για γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς online πληρωμές. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι.

  1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό πληρωμής στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

-ALPHA BANK  Δικαιούχος: Ιατρού Νικόλαος Αριθμός λογαριασμού: 701002002021474

ΙΒΑΝ: GR10 0140 7010 7010 0200 2021 474

-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Δικαιούχος: Ιατρού Νικόλαος

ΙΒΑΝ:GR7001102140000021400761710
Η κατάθεση πρέπει να γίνει με αιτιολογία και το ονοματεπώνυμό σας, εντός 5 ημερών από την παραγγελία/αγορά ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Η παραγγελία/αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί από εμάς εφόσον γίνει η κατάθεση και η επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριό μας.

  1. ΑΥΤΟΠΡΟΣΏΠΩΣ στον χώρο μας

Εάν επιλέξετε την πληρωμή στο χώρο μας δεν είναι δεσμευμένη η κράτηση σας και ούτε μπορεί να γίνει ολοκληρωμένη επιβεβαίωση (είτε τηλεφωνική ή μέσω mail) για την ώρα και την ημερομηνία που έχετε ζητήσει. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ώρα, την διάρκεια της υπηρεσίας, καθώς και στο είδος που έχετε επιλέξει.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Τιμές-Προσφορές-Προϊόντα

Το Animus Day Spa μπορεί να καταργήσει ή να αλλάξει τις υπηρεσίες, καθώς και τις τιμές τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που αναγράφεται στην αγορά του, άσχετα αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Οι τιμές των υπηρεσιών είναι όλες σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%). Το Ευρώ αποτελεί το αποκλειστικό νόμισμα για τις συναλλαγές του Animus Day Spa.

 

Τροποποιήσεις Αγοράς

Στην περίπτωση που η επιλογή κάποιας υπηρεσίας κατά την αγορά σας δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να την τροποποιήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 2310 524741. Στην περίπτωση της δωροκάρτας μπορεί να επιλεχθεί υπηρεσία μεγαλύτερης χρηματικής αξίας από το ποσό που αναγράφεται, με την συμπλήρωση του επιπρόσθετου ποσού. Αν η αξία της δωροκάρτας δεν αξιοποιηθεί πλήρως το περίσσιο χρηματικό ποσό δεν επιστρέφεται ούτε στον δωρολήπτη ούτε στον χορηγό. Η αλλαγή του δωρολήπτη μπορεί να γίνει μόνο με την συγκατάθεση του χορηγού και μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία και επιβεβαίωση για τα στοιχεία του νέου δωρολήπτη, καθώς και της νέας ημερομηνίας πραγματοποιήσης της υπηρεσίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σε οποιαδήποτε περίπτωση ώστε να διαχειριστούμε κατάλληλα την όποια τροποποίηση της αγοράς σας.

 

Όροι κρατήσεων

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Animus Day Spa μας για τις ανάγκες ευεξίας σας. Η κράτησή σας είναι μια απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχετε δείξει στις υπηρεσίες μας. Καθώς αναμένουμε τη χαρά να σας υποδεχτούμε, σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους, εξασφαλίζοντας μια άρτια εμπειρία για όλους τους επισκέπτες μας.

Αποδοχή: Επιβεβαιώνοντας την κράτησή σας, αναγνωρίζετε  και συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω Όρους & Προϋποθέσεις.

Άφιξη

Παρακαλούμε να φτάσετε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από το ραντεβού σας για να διευκολύνετε το check-in και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα Έντυπα Εισαγωγής Πελατών. Αυτό εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και βελτιώνει τη συνολική σας εμπειρία. Όλες οι θεραπείες θα τελειώνουν στους προγραμματισμένους χρόνους τους, για ευγενική προσφορά στους επόμενους πελάτες. Οι καθυστερημένες άφιξεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την συντόμευση της διάρκειας της υπηρεσίας χωρίς αντίστοιχη μείωση της τιμής. Λαμβάνοντας υπόψη την απρόβλεπτη κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνιστάται να διαθέτετε επαρκές χρόνο για το ταξίδι σας προς το spa μας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη άφιξη.

Αλλαγή ραντεβού

Εάν χρειάζεται να αλλάξετε το ραντεβού σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τουλάχιστον 4 ώρες πριν. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αιτήματα αλλαγής με συντομότερη προθεσμία.

Ακυρώσεις & Επιστροφές Χρημάτων

Οι ακυρώσεις που γίνονται 24 ώρες πριν από το ραντεβού θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων ή αν το επιθυμούν κωδικό δωροκάρτας για χρήση ολόκληρου του ποσού εντός 30 ημερών.
Οι ακυρώσεις που γίνονται έως 12 ώρες πριν από το ραντεβού δικαιούνται για μια επιστροφή του 50% του κόστους της κράτησης ή αν το επιθυμούν κωδικό δωροκάρτας για χρήση ολόκληρου του ποσού εντός 30 ημερών.
Οι ακυρώσεις που γίνονται έως 6 ώρες πριν από το ραντεβού η επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται αλλά δικαιούνται κωδικό δωροκάρτας για μελλοντική χρήση ολόκληρου του ποσού εντός 30 ημερών.

Οι ακυρώσεις που γίνονται κάτω από 6 ώρες, η επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται, δίνετε κωδικός δωροκάρτας  του 50% του ποσού για χρήση εντός 30 ημερών.

Η μη εμφανίσεις στο ραντεβού ή η καθυστέρηση πάνω από 30 λεπτών από την ώρα του ραντεβού, δεν δίνετε κάποιος κωδικός δωροκάρτας ή επιστροφή χρημάτων.

Για κρατήσεις με Δωροεπιταγές, σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Για αλλαγή της ώρας και της ημέρας του ραντεβού μπορεί να γίνει έως και 6 ώρες. Σε μικρότερη ώρα από αυτή θα έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη εξαργύρωση της επιταγής.

 

Περιορισμοί θορύβου και ηλικίας

Το σπα μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον. Παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες να ελαχιστοποιήσουν το θόρυβο και να διασφαλίσουν ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι απενεργοποιημένα ή ρυθμισμένα σε αθόρυβη λειτουργία.

Μόνο παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω είναι ευπρόσδεκτα στο Animus Day Spa και πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Εκτιμούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ανυπομονώ να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Όροι Δωροκάρτας:

-Οι δωροκάρτες είναι ονομαστικές και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν χωρίς την παρουσία τουλάχιστον ενός από τα δύο άτομα που αναγράφονται ως παραλήπτες.

-Διάρκεια ισχύς: 3 μήνες χωρίς δυνατότητα παράτασης.

-Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού της δωροκαρτας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την εύρεση του κωδικού με οποιαδήποτε άλλα στοιχεία είτε του παραλήπτη είτε του αποστολέα.

-Για τις δωροεπιταγες η εξαργύρωση γίνεται με βάση τον τρέχοντα τιμοκατάλογο. Ενώ για τις προτεινόμενες υπηρεσίες των δωροκαρτων η εξαργύρωση γίνεται με βάση το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας την ημέρα όπου αγοράστηκε η δωροκαρτα.

-Το ραντεβού χρειάζεται να κλειστεί τουλάχιστον δύο ημέρες νωρίτερα.

-Οι Gift Cards μπορούν να υλοποιηθούν Δευτέρα-Σάββατο 12:00-22:00.

-Δεν υπάρχει ειδοποίηση για την ημερομηνία λήξης δωροκάρτας.

-Από το αρχικό ποσό υπάρχει Δυνατότητα επιλογής υπηρεσίας με υψηλότερο κόστος και χρέωση μόνο της διαφορά του ποσού.

-Για Δωροεπιταγές αξίας έως 130€ υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης μέχρι και 3 επισκέψεις.

-Είναι απαραίτητο κατά την Κράτηση του ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος να αναφέρεται ότι πρόκειται για εξαργύρωση Gift Card.

-Σε περίπτωση ακύρωσης η μεταφοράς επιβεβαιωμένου ραντεβού διαβάστε τη παράγραφο για τους όρους κρατήσεων.

-Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν την αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας ή προϊόντος.

Όροι Προπληρωμένων Ατομικών Πακέτων:

-Ατομικότητα Πακέτων: Τα πακέτα είναι ατομικά και υλοποιούνται μόνο από τον αγοραστή.

-Διάρκεια Ισχύος: Η χρονική περίοδος για τη λήξη του πακέτου πηγαίνει ανάλογα με τον αριθμό των συνεδρίων που έχουν αγοραστεί:

5 συνεδρίες μέγιστη χρονική διάρκεια υλοποίησης 3 μήνες.

10 συνεδρίες μέγιστη χρονική διάρκεια 6 μήνες.

Λήξη Πακέτου: κατά τη λήξη του πακέτου δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση προς των πελάτη και δεν φέρει κάποια ευθύνη το “Animus Massage”.

-Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα με Παρασκευή, 12:00 με 10:00.

-Προσθήκη Υπηρεσιών: Είναι δυνατή η προσθήκη υπηρεσιών με επιπλέον χρέωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

-Ακυρώσεις: Ακύρωση λιγότερο από 6 ώρες αντιστοιχεί σε ακύρωση της συνεδρίας του προπληρωμένου πακέτου και δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφή χρημάτων

-Πληρωμή: Για την εγκυρότητα του πακέτου, πρέπει να έχει εξοφληθεί το ποσό κατά την πρώτη συνεδρία.

-Χαρακτηριστικά Πακέτων: Τα πακέτα έχουν συγκεκριμένο αριθμό συνεδρίων, διάρκεια και υπηρεσία που δεν μπορούν να αλλάξουν.

-Προγραμματισμός Ραντεβού: Τα ραντεβού για προπληρωμένα πακέτα πρέπει να προγραμματίζονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες όπου ορίζονται από τη διαθεσιμότητα του προγράμματος μας, ο πελάτης θα πρέπει να το αναφέρει κατά τη διάρκεια κλεισίματος του ραντεβού του ότι εχει πακέτο συνεδριών .

Σημείωση: Είναι σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν την αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας ή προϊόντος.

Κανόνες Πόντων- Μελών

-ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή & ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για πάντα.
-Οι πόντοι λειτουργούν προσθετικά. και μπορείς να ενημερώνεσαι γι’ αυτούς, από το Προφίλ σου επιλέγοντας το “Οι Πόντοι Μου”.
-Η έκπτωση -10% στα προϊόντα λιανικής αναφέρεται σε αυτά που δεν εχουν έκπτωση.
-Όταν εξαργυρώνεται πόνους στην συγκεκριμένη παραγγελία δεν προτίθενται πόντοι
-Για να επωφεληθείτε πλήρως από τα προνόμια των πόντων θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία του προφίλ σας.
-Το Animus Day Spa είχε κάθε διακαίομαι τροποποίησες η να διαγράψει ένα μέλος όταν δεν ακολουθεί τους κανονισμούς η να γίνεται τροποποίηση κανόνων δίχως κάποια προσωπική ενημέρωση.
-Δεν εκχωρούνται πόντοι σε παραγγελίες εάν χρησιμοποιείται εκπτωτικό άλλο κουπόνι.
-Οι πόντοι των μελών δεν εξαργυρώνονται σε χρηματικό ποσό και πάντα απολαμβάνει τα εκάστοτε προνόμια που ορίζονται βάσει της εμπορικής πολιτικής μας.
-H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να αλλοιώνει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών.
-Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εταιρία animus Day Spa τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.
-Οι πόντοι παραγράφονται 12 μήνες μετά την τελευταία συναλλαγή του μέλους και αφού έχει ειδοποιηθεί το μέλος έναν μήνα νωρίτερα μέσω mail ή τηλεφωνικού μηνύματος.
-Η εταιρεία Animus Day Spa συλλέγει προσωπικά δεδομένα του αγοραστή, καθώς και του παραλήπτη της παραγγελίας, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο αγοραστής είναι ενήμερος ότι αυτή η αυτόματη επεξεργασία των στοιχείων του έχει γνωστοποιηθεί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ο σκοπός και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το animus συλλέγει και επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα παρουσιάζονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας και διέπονται από το εκάστοτε ισχύον νομικό σύστημα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

Παραγγελίες προϊόντων

Η αγορά των προϊόντων μας προϋποθέτει την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας, για αγορά σαν επισκέπτης ή σαν πελάτης δημιουργώντας τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια είναι απαραίτητη η καταγραφή των στοιχείων σας για την έκδοση της απόδειξης και την αποστολή των προϊόντων. Ακολουθώντας τις οδηγίες, επιλέξτε τον τρόπο εξόφλησης και τέλος ολοκληρώστε την παραγγελία σας πατώντας «Επιβεβαίωση παραγγελίας». Σε λίγα λεπτά θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε με όλα τα στοιχεία της αγοράς σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 2310 524741 ή μέσω e-mail στο [email protected]

 

Αποστολή προϊόντων

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με courier. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 2 -5 εργάσιμες ήμερες ανάλογα με την περιοχή του αγοραστή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.animusmassage.gr δεν ευθύνεται για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης που τυχόν μπορεί να προκύψει λόγω έκτακτων γεγονότων, ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, δυσπρόσιτων περιοχών και γενικότερα λόγω καταστάσεων οι οποίες είναι εκτός λογικού ελέγχου του καταστήματος. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν της παραγγελίας δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, υπάρχει άμεση σχετική ενημέρωση. Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5 ευρώ. Αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 50€, τότε τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες που αφορούν την Κύπρο ή το εξωτερικό, προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.

 

Πολιτική Επιστροφής ή/και Αντικατάστασης Προϊόντων

Ο πελάτης (καταναλωτής) μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων του, σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημα μας, δηλ. παραλαβή λάθους προϊόντος ή ελαττωματικής ποιότητας προϊόν, λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή του, αλλοίωση κατά την μεταφορά, κακή συσκευασία κ.λ.π.). Ο πελάτης έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για την επιστροφή του προϊόντος, μέσα στην συσκευασία του, σε σχεδόν ακέραιη κατάσταση και με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραλήφθηκε (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής), χωρίς καμία επιβάρυνση. Ο προμηθευτής, από την πλευρά του, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, εφόσον εξακριβωθεί η υπαιτιότητα που αναφέρθηκε από τον πελάτη. Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση. Για παράδειγμα, αν αποσυσκευάσει το προϊόν, για να δει πώς είναι και αν λειτουργεί, αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνει την αξία του.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος και ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε με κάποιο άλλο ή με άλλο μέγεθος κλπ, ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλά ο πελάτης επιβαρύνεται με τα όλα τα έξοδα της επιστροφής/αποστολής που θα προκύψουν, καθώς και με την διαφορά στην τιμή του νέου προϊόντος. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας του έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες μετά την αγορά του.

Εάν τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, τότε το κατάστημα μας δεν υποχρεούται να δεχτεί την οποιαδήποτε επιστροφή.

Πριν από την επιστροφή σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected], ή στο τηλ. 2310 524741 εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, εξηγώντας το λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης του προϊόντος.

 

Πολιτική Ακύρωσης Αγοράς

Το Animus Day Spa δεν κάνει δεκτές ακυρώσεις επιβεβαιωμένων κρατήσεων και αγορών.

0