Image Alt

Σεμινάρια Μασάζ

Οι θεραπευτές μάλαξης  στην αγορά εργασίας έχουν μεγάλη ζήτηση , καθώς αποτελούν μια ειδικότητα που καθημερινά γίνεται όλο και πιο δημοφιλή & απαραίτητη για την διατήρηση της υγείας και ευεξίας.

Σήμερα, πολλοί είναι οι  άνθρωποι που στρέφονται στα σεμινάρια μασάζ και στην θεραπεία μάλαξης. Τις εναλλακτικές θεραπείες αυτής για την αντιμετώπιση ενός μυϊκού πόνου, της κόπωσης, αλλά και του ψυχολογικού φορτίου.

Ένας επαγγελματίας Θεραπευτής, θα πρέπει να διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και την εμπειρία, ώστε να εντοπίζει το πρόβλημα. Κάθε θεραπευόμενου και να τον κατευθύνει στην κατάλληλη θεραπεία για εκείνον.

Μετά από 6 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών, διαθέτουμε την κατάρτιση για σεμινάρια μασάζ και όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να τα μεταδώσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να εισέλθει στον τομέα του spa  και γενικότερα στον τομέα της ευεξίας.

Το Animus Day Spa ξεκινάει μία σειρά  θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων. Απευθύνονται σε Αισθητικούς, Γυμναστές, Φυσικοθεραπευτές ή ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν την διάθεση να εμπλακούν στον συγκεκριμένο χώρο. Απευθυνόμαστε σε όλους και σε όλες εσάς που θα θέλατε να στρέψετε το μέλλον σας προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.

Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε άμεσα, είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σαν στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA. Ελάτε σε εμάς για μια νέα αρχή, σε μια αγορά ταχέως εξελισσόμενη για τα ελληνικά δεδομένα. Η προσφορά υπηρεσιών μασάζ δεν αποτελεί θέμα σωματικής δύναμης, αλλά σχετίζεται κυρίως, με θέματα τεχνικής, κινήτρου και θέλησης για παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας, ανακούφισης και χαλάρωσης για τον συνάνθρωπό μας. Η εξέλιξη και επιτυχία ενός θεραπευτή έχει να κάνει με τα σωστά θεμέλια στα πρώτα βήματα της επιμόρφωσής του.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή (2- 4 άτομα), ώστε να εξασφαλίζεται η ουσιαστική προσοχή και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτών, προκειμένου να σας κατευθύνουν και να σας συμβουλεύουν αποτελεσματικά.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια περιλαμβάνουν θεωρητική παρακολούθηση και πρακτικής προσέγγισης εκπαίδευση, με δωρεάν σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης κατά την ολοκλήρωση τους.

Τι θα κερδίσετε από τα σεμινάρια μας;

   

Αναγνώριση από την αγορά εργασίας και πρόσβαση σε αμέτρητες προσφορές από ΞενοδοχείαSPAΚρουαζιερόπλοια κλπ.

Τεχνικές μάλαξης με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη προστασία του σώματος σας, απογεύγοντας δυσάρεστους μελλοντικούς τραυματισμούς

Θα μάθετε μάλαξη “υψηλού επιπέδου”, όπως θα πρέπει να προσφέρεται σε ένα πεντάστερο Spa-Ξενοδοχείο

Ολοκληρωμένες ενότητες

-Basic massage level 1

-Spa Therapist level 2

-Σεμινάριο Αισθητική Spa

-Spa Management

Χρειάζομαι προηγούμενη εμπειρία προκειμένου να συμμετάσχω στα τμήματα σας;

Για τα περισσότερα σεμινάρια, όχι δεν χρειάζεσθε προηγούμενη εμπειρία διότι όλοι μας οι μαθητές και μαθήτριες, ακόμα και αυτοί με κάποια εμπειρία, ξεκινούν από “μηδενική βάση”.  Συνεπώς τα σεμινάρια, αποτελούν την ιδανική λύση για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας.
Για κάποια σεμινάρια μας όμως σαφώς και χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία ή εκπαίδευση.

Πόσο νωρίς θα πρέπει να εκδηλώσω ενδιαφέρον;

Όταν έχετε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία υπόψη σας, καλό θα ήταν να επικοινωνούσατε κατευθείαν μαζί μας. Μην ξεχνάτε πως τα τμήματα είναι πολύ μικρά και οι θέσεις συμπληρώνονται σχετικά εύκολα.

Θα μπορέσετε να με βοηθήσετε αργότερα να βρω εργασία;

Φυσικά και θα προσπαθήσουμε, αλλά αυτό εξαρτάται πρωτίστως από εσάς τους ίδους. Το αν θα βρείτε εύκολα ή δύσκολα εργασία, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ζήτηση, η ηλικία σας, οι δικές σας δεξιότητες, αλλά και σε ποιά χώρα θα επιλέξετε να εργασθείτε. Είναι πολλές οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τη ποιότητα της δουλειά μας και ζητούν συνεχώς να συνεργαστούν με μαθητές μας!!

Πως μπορώ να δεσμεύσω τη θέση μου στο σεμινάριο;

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να καταβάλετε το ποσό των 20,00 Ευρώ, ως προκαταβολή. Φυσικά θα πρέπει προηγουμένως να έχουμε από κοινού συνεννοηθεί και να έχουμε συμφωνήσει στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εκδήλωσε ενδιαφέρον σου για τα μαθήματα συμπληρώνοντας τη φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 2310524741

0