Image Alt

About us

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι ταχύτατοι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι ατελείωτες υποχρεώσεις αποτελούν εξαιρετικές πηγές πίεσης και άγχους, με σημαντικές επιδράσεις στην σωματική και ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Με αφορμή λοιπόν, τα προαναφερθέντα και βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό και ιδανικό χώρο στο κέντρο spa μασάζ Θεσσαλονίκη, που προσφέρει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, διαφυγής από την καθημερινή ρουτίνα και ολοκληρωτικής αναζωογόνησης. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα επισκεφτείτε τον χώρο μας, οι διακοσμητικές παρεμβάσεις επηρεασμένες από διαφορετικούς πολιτισμούς, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, οι μυρωδιές των αιθέριων ελαίων και οι αρμονικές μελωδίες θα σας παρασύρουν σε ένα απολαυστικό ταξίδι ευεξίας και ευφορίας.

Η ομάδα των θεραπευτών μας αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα άτομα του χώρου της αισθητικής και της φυσικοθεραπείας, που θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας, θα σεβαστούν την μοναδικότητα της προσωπικότητάς σας και θα σας εξυπηρετήσουν με τον πιο κατάλληλο και φιλόξενο τρόπο. Με αγάπη και αφοσίωση στο αντικείμενό τους φροντίζουν να εκπαιδεύονται τακτικά σε διάφορα είδη μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος, εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριο των γνώσεών τους. Αφεθείτε στα έμπιστα και αξιόπιστα χέρια τους και νιώστε τις θεραπευτικές ιδιότητες των εναλλακτικών μαλάξεων να ανανεώνουν το σώμα σας και να βελτιώνουν την ποιότητα της υγεία σας.

Στον χώρο μας παρέχεται μία μεγάλη γκάμα ποικίλων υπηρεσιών, που περιλαμβάνει διαφορετικά είδη μασάζ απ’ όλον τον κόσμο, θεραπείες περιποίησης σώματος και προσώπου, με πιστοποιημένα προϊόντα από φυτικά συστατικά, απόλυτα ευεργετικά και φιλικά στην επιδερμίδα, καθώς και εγκαταστάσεις υδρομασάζ και σάουνας. Σε όλες τις υπηρεσίες του μασάζ χρησιμοποιείται η καλύτερη ποιότητα αμυγδαλέλαιου ή ελαιόλαδου και παρέχονται ατομικές πετσέτες, παντόφλες και εσώρουχα μιας χρήσης. Επιλέξτε την ιδανική για εσάς υπηρεσία ή συνδυασμό υπηρεσιών για την ενίσχυση της σωματικής τόνωσης και της απόλαυσης της εμπειρίας Animus. Ακόμα, μοιραστείτε το απόλυτο ταξίδι χαλάρωσης και μαγικής διαφυγής απ’ την πραγματικότητα με το/τα αγαπημένο/α σας πρόσωπο/α, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που ετοιμάσαμε για τους λάτρεις του ευ ζην.

Τέλος, σας παρέχουμε και την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, για να απολαύσετε την αίσθηση της χαλάρωσης και στον χώρο σας. Ενημερώστε μας εγκαίρως και ένας έμπειρος συνεργάτης μας, ή περισσότεροι σε περιπτώσεις double & group μασάζ θα σας επισκεφτεί στο σπίτι, το ξενοδοχείο, ή το γραφείο σας. spa μασάζ Θεσσαλονίκη 

Ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Ιατρού σπούδασε φυσικοθεραπεία στην Αθήνα, όπου ξεχώρισε με υποτροφίες. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε από ταλαντούχους θεραπευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού πάνω σε διάφορα είδη εναλλακτικής μάλαξης και παρακολούθησε σεμινάρια αρωματοθεραπείας, αθλητικής μάλαξης, λεμφικής μάλαξης, ρεφλεξολογίας και γνώρισε τη θεραπευτική δύναμη των χεριών μέσω του Ρέικι.

Για πολλά έτη ασχολήθηκε με την ψυχολογία και την έρευνα στη συμπεριφορά του ατόμου και στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αθλητικές ακαδημίες, γηροκομεία, φυσικοθεραπευτήρια και χώρους spa. Έχει λάβει εξειδικευμένες γνώσεις στις πρώτες βοήθειες και ανέλαβε την παροχή τους σε παιδιά & ενήλικες σε αθλητικούς αγώνες. Ακόμα έχει αφιερώσει πολλές ώρες σε εθελοντική δράση δίπλα σε ανθρώπους ευπαθών ομάδων.

Η εμπειρία των 15 χρόνων και πλέον, του έχει εξασφαλίσει την απόκτηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων, ώστε να μπορεί να προσφέρει σε όλους την χαλάρωση και την αίσθηση ευεξίας που αναζητούν. Έτσι εμπνεύστηκε και υλοποίησε την ιδέα του χώρου Animus Massage που έπειτα μετονομάστηκε σε Αnimus Day Spa. Έτσι μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απολαμβάνει εύκολα και γρήγορα τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ, της σάουνας και του υδρομασάζ και να μπορεί να τις εντάξει στην δραστηριότητα της καθημερινότητας του, απολαμβάνοντας ποικίλα οφέλη.

0