Image Alt

Animus shop

Foot revitalization

25,00

Διάρκεια: 30΄

Η φροντίδα των κάτω άκρων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα της ειδικής φροντίδας που οφείλουμε να προσφέρουμε στο σώμα µας. Επιθυμία μας είναι να συμβάλουμε στην υγεία των ποδιών σας και στην επίδρασή τους στη συνολική ευεξία σας. Επιλέξαμε προϊόντα που χαλαρώνουν, αποτοξινώνουν, τονώνουν. Οι θεραπείες μας θα μειώσουν το στρες σε όλο το σώμα μέσω της πύλης των ποδιών.

Η αναζωογόνηση των ποδιών μας ξεκινά με ένα απολαυστικό αρωματικό ποδόλουτρο και απολέπιση κάνοντας scrub, ακολουθούμενο με  μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή αιθέριων ελαίων της επιλογής σας. Στη συνέχεια, χαλαρώνετε ενώ τα πόδια σας απορροφούν ένα εξαιρετικά ενυδατικό λάδι αμυγδάλου.  Βρείτε ανακούφιση από τον πόνο στα πόδια συνδυάζοντας τη θεραπεία με Foot Massage ή Ρεφλεξολογία.

Το βάθος και η ένταση αυτής της θεραπείας ποδιών διάρκειας 30 λεπτών είναι πάντα εξατομικευμένη στις ανάγκες σας.


Για να κάνεις Online Booking


 

 

Δωροκάρτα

Χαρίστε την παραπάνω υπηρεσία

Κατηγορία:

Περιγραφή

Foot revitalization

 

• Στους χώρους μας, σας παρέχουμε όλα όσα θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση του ραντεβού σας και την άμεση επιστροφή στο πρόγραμμα σας: παντόφλες μιας χρήσης, εσώρουχο μιας χρήσης, πετσέτες, σαμπουάν- αφρόλουτρο, προστατευτικό για τα μαλλιά, γαλάκτωμα σώματος, ντεμακιγιάζ, κολόνια, πιστολάκι μαλλιών κλπ.

• Όλα τα δωμάτια εμπεριέχουν ντουζιέρα όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν ή μετά την θεραπεία σας. Το κόστος είναι 5€ ωστόσο, σε κάποιες υπηρεσίες είναι δωρεάν.

• Τα υλικά των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι εξαιρετικής ποιότητας αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, φυτικές πρώτες ύλες και πιστοποιημένα προϊόντα.

*Το Animus Day Spa δεν παρέχει καμία ιατρική θεραπεία. Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες η σοβαρές παθήσεις.

0