Image Alt

Animus shop

Thai Animus

Από: 55,00

 

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ προέρχεται από την παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη και περιλαμβάνει τεχνικές πίεσης συγκεκριμένων σημείων του σώματος και παθητικών διατάσεων, με σκοπό την απελευθέρωση και την ενίσχυση της φυσιολογικής ροής της ενέργειας μέσα στο σώμα.


Για να κάνεις Online Booking

 


 

Δωροκάρτα

Χαρίστε την παραπάνω υπηρεσία

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Περιγραφή

Thai Animus massage

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ προέρχεται από την παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη και περιλαμβάνει τεχνικές πίεσης συγκεκριμένων σημείων του σώματος και παθητικών διατάσεων, με σκοπό την απελευθέρωση και την ενίσχυση της φυσιολογικής ροής της ενέργειας μέσα στο σώμα. Το Thai Animus μασάζ είναι ιδανικό για την αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου, την αντιμετώπιση της σωματικής κούρασης και την διατήρηση της φυσικής υγείας, καθώς ενεργοποιεί το λεμφικό και κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού και ξεμπλοκάρει τις νευρομυϊκές εντάσεις του σώματος. Νιώστε την ενέργεια να ρέει ολοκληρωτικά μέσα στο σώμα σας και να επιτυγχάνεται η απόλυτη ισορροπία της, χαρίζοντάς την αίσθηση της σωματικής αρμονίας και ευεξίας.

Σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με υδρομασάζ, ώστε να διευκολυνθεί ο εντοπισμός των ευπαθών σημείων και οι εστίες του πόνου του σώματος για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.


Thai massage 

• Στους χώρους μας, σας παρέχουμε όλα όσα θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση του ραντεβού σας και την άμεση επιστροφή στο πρόγραμμα σας: παντόφλες μιας χρήσης, εσώρουχο μιας χρήσης, πετσέτες, σαμπουάν- αφρόλουτρο, προστατευτικό για τα μαλλιά, γαλάκτωμα σώματος, ντεμακιγιάζ, κολόνια, πιστολάκι μαλλιών κλπ.

• Όλα τα δωμάτια εμπεριέχουν ντουζιέρα όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν ή μετά την θεραπεία σας. Το κόστος είναι 5€ ωστόσο, σε κάποιες υπηρεσίες είναι δωρεάν.

• Τα υλικά των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι εξαιρετικής ποιότητας αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, φυτικές πρώτες ύλες και πιστοποιημένα προϊόντα.

*Το Animus Day Spa δεν παρέχει καμία ιατρική θεραπεία. Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες η σοβαρές παθήσεις.

0